Titus Steel face scandal: Vreau în PD

Cunoscutul star porno, Titus Steel, bate din nou la porţile Partidului Democrat. El consideră că a fost nedreptăţit în primăvară, atunci când mai- marii partidului au refuzat să îl primească în partid pe motiv că adeziunea ar încălca orientarea creştin-democrată a formaţiunii membră a PPE şi, implicit, ar dăuna imaginii PD în rândurile electoratului.

29 afișări
Imaginea articolului Titus Steel face scandal: Vreau în PD

Titus Steel face scandal: Vreau în PD

Acum, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, Titus Steel crede că ar putea contribui la victoria PD şi se declară dispus să îşi suspende pentru moment proiectele artistice pentru a umbla prin ţară alături de activiştii partidului. Pentru a primi carnetul de partid, celebrul actor face apel la preşedintele PD, Emil Boc, cel care s-a opus înregimentării politice a acestuia, în martie, atunci cînd Steel a vorbit pentru prima dată de simpatiile sale politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici