Tokes umileste Romania de la Palatul Cotroceni

Laszlo Tokes la Cotroceni. Proaspatul europarlamentar independent a fost primit, au mai lipsit doar onorurile militare, de presedintele Basescu. “O intrevedere foarte deschisa si sincera”, a caracterizat tonul discutiilor Tokes. Nici nu se putea altfel, in conditiile in care “sinceritatea” este de departe principala calitate a celor doi. Europarlamentarul “autonomist” a promis ca la Bruxelles va reprezenta atat Romania, cat si minoritatea maghiara.

1 afișare
Imaginea articolului Tokes umileste Romania de la Palatul Cotroceni

Tokes umileste Romania de la Palatul Cotroceni

Tokes vrea sa “armonizeze interese diferite, dar convergente”. Autonomia teritoriala a fost, din nou, solicitata oficial, insusi celui mai important demnitar al statului. Nu stim in ce limba a fost ceruta, in contextul in care sunt convins ca prea putine sunt limbile cunoscute de omenire in care obraznicia, iredentismul si aroganta UCM si UDMR sa nu fi fost proclamate. De asemenea, nu stim reactia presedintelui-jucator. Probabil, a ras, in stilul binecunoscut, si l-a batut amical pe spate pe distinsul sau oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici