Toni Greblă bagă PSD în ţigănie

In preacunoscutul stil după care se desfăşoară nunţile ţigăneşti, pline de kitsch de cort şi manelişti burtoşi neplătitori de taxe cu lanţuri de vapor atârnate pe cefele groase, s-a desfăşurat în week-end „nunta mileniului“, tocmai în fieful PSD de la Târgu Jiu.

22 afișări
Imaginea articolului Toni Greblă bagă PSD în ţigănie

Toni Greblă bagă PSD în ţigănie

Cel care a organizat nunta este nimeni altul decât celebrul anonim Dan Bârcină (a.k.a Dan Goeru), un fel de Bercea Mondialu' local, cu multe dosare penale, care nu a pierdut ocazia de a se da în spectacol în faţa "duşmanilor" lui de aceeaşi etnie. Aşa, ca să moară de ciudă. Şi după cum zice o vorbă adaptată românească că "ţiganul nu-i ţigan destul până nu-i fudul", modelul clasic prezentat pe celebra carpetă "Răpirea din Serai", când fata era furată pe cal, s-a preschimbat într-un peisaj în care ţiganii trag chefuri lângă operele de artă ale lui Brâncuşi şi aterizează la nuntă din văzduh cu elicopterele.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici