Top 10: Cele mai indraznete masini concept lansate pe timp de criza

Masinile concept sunt cireasa de pe tort la o expozitie auto. Formele ciudate si neobisnuite starnesc curiozitatea, interesul si, nu in ultimul rand, amuzamentul celor prezenti. Nimeni nu mai doreste sa vada doar o versiune imbunatatita a unui model existent pe piata de peste un deceniu. Nu, toti vor sa vada ce le rezerva viitorul in materie de automobile si, in special, vor sa stie in cat timp se vor putea bucura de noile tehnologii si modele. Masinile concept sunt, pana la urma, adevarate opere de arta, o combinatie intre inovatie tehnologica si creativitate artistica.

5 afișări
Imaginea articolului Top 10: Cele mai indraznete masini concept lansate pe timp de criza

Top 10: Cele mai indraznete masini concept lansate pe timp de criza

Chiar si in vreme de criza, principalii producatori auto nu au renuntat la modelele concept si le-au afisat pe unde au putut. Un exemplu in acest caz este si Automobile Dacia, care a prezentat la Salonul Auto de la Geneva primul crossover din istoria sa, Dacia Duster.

Citeste toata stirea pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici