Top 10 - orase scumpe in 2010

Topul a fost realizat de site-ul numbeo.com, cea mai mare baza de date gratuita de pe Internet referitoare la costurile vietii si ale proprietatilor. Pe primele doua locuri se afla doua localitati norvegiene, urmate de Breda (Olanda), Copenhaga, Zürich, Paris, Geneva si Milano.

5 afișări
Imaginea articolului Top 10 - orase scumpe in 2010

Top 10 - orase scumpe in 2010

Criteriile folosite pentru calcularea costului vietii sunt preturile in restaurante, magazine, transport public, precum si cele pentru utilitati, imobiliare - toate raportate la salariul mediu.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici