Top 10 - puşcăriaşi în vacanţă

Criminali, violatori, traficanţi de droguri, zeci de infractori periculoşi condamnaţi la ani grei de puşcărie au reuşit, în ultimii ani, să iasă din închisoare pe motive medicale. Nici unul dintre ei nu s-a mai întors. Peste 140 de astfel de infractori sunt în libertate. Vă prezentăm topul celor mai periculoşi, aşa cum rezultă din registrele Poliţiei.

14 afișări
Imaginea articolului Top 10 - puşcăriaşi în vacanţă

Top 10 - puşcăriaşi în vacanţă

Vitan Mircia, de 39 ani, a fost condamnat la 19 ani de puşcărie pentru omor. Pus în libertate de Tribunalul Satu Mare, este căutat şi acum de poliţişti, din 2001.Tot pentru omor a fost condamnat şi Vasile Arindaş, de 39 de ani. Avea de executat 18 ani, după ce a omorât un paznic al unui teren cultivat cu lucernă de lângă Ţăndărei. Plecase la furat, împreună cu mai mulţi amici. Prins în flagrant de paznic,  l-a lovit cu furca în cap. Şapte ani a stat în puşcărie, până s-a îmbolnăvit şi i-a convins pe judecătorii ialomiţeni să-l lase liber două luni. S-a întors la timp şi, ulterior, a cerut iar să fie pus în libertate. Şi de această dată i-a convins pe magistraţi, dar nu s-a mai întors. E căutat de opt ani, fără succes.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici