Topul domeniilor în care se fac angajări în această toamnă

Dacă nu ai job sau vrei să-l schimbi pe cel actual, în weekend ai posibilitatea să-ţi găseşti un loc de muncă într-una din marile companii din România. Peste 90 de multinaţionale participă, în zilele de 28 şi 29 octombrie, la târgul de joburi Angajatori de Top, unde vin cu o ofertă de peste 2.500 de posturi vacante.

9 afișări
Imaginea articolului Topul domeniilor în care se fac angajări în această toamnă

Topul domeniilor în care se fac angajări în această toamnă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Potrivit organizatorilor, cele 90 de companii prezente la eveniment se adresează profesioniştilor pentru poziţiile cu experienţă, dar şi studenţilor şi proaspăt absolvenţilor pentru poziţiile entry-level, programele de internship şi management trainee.

Candidaţii cautaţi de companii sunt cei care s-au implicat în activităţi extracurriculare, cunosc o limbă străină şi demonstrează dorinţa de învăţare.
"Profilul candidaţilor căutaţi de noi în momentul de faţa, se caracterizează prin experienţa de minim 2 ani pe tehnologiile C embedded sş Linux. În vara anului viitor intenţionăm să punem bazele unui program de internship în domeniile IT&C, pe tehnologii ca C/C++, Embedded Systems sş Unix", spune Monica Neidoni, HR Executive la Enea Services Romania.
Cele mai mari planuri de recrutare le au companiile din industria IT, telecom, outsourcing şi retail, iar printre angajatorii prezenţi la această ediţie se regăsesc Adobe, Microsoft, Intel, Bitdefender, Google, Nokia Siemens Networks, Ericsson, Vodafone, Oracle, Group Renault Romania, BCR, BRD Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, Ernst&Young, KPMG sau Coca-Cola HBC Romania.
Citeşte mai multe despre topul domeniilor în care se fac angajări în această toamnă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici