Topul dosarelor penale, pe partide

Dintr-o analiza intocmita de ziarul nostru rezulta faptul ca aproape jumatate dintre parlamentari au fost cel putin o data cercetati sau urmariti penal, unii dintre ei fiind chiar trimisi in judecata.

1 afișare
Imaginea articolului Topul dosarelor penale, pe partide

Topul dosarelor penale, pe partide

Faptele pentru care alesii au fost sau sunt cercetati ori urmariti penal merg de la coruptie, spalare de bani si complicitate la omor deosebit de grav pana la accidente mortale pe trecerea de pietoni. Pe primul loc in topul infractiunilor intocmit de ziarul nostru se situeaza PSD, care ne demonstreaza faptul ca cei mai multi de la acest partid au facut obiectul unor cercetari penale. Pe locul doi, la o distanta considerabila, se afla PC, o formatiune politica de doar 1%, dar ai carei lideri sunt urmariti penal, unul chiar trimis in judecata. Urmeaza PRM, cu sase dosare (numai Gheorghe Funar avand patru), PNL cu sase (numai Relu Fenechiu avand doua), UMDR cu trei si PD cu doua (Stelian Dutu fiind trimis in judecata).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici