Toti in Opozitie cu tara

Geoana si Antonescu, sprjiniti de maghiari, au reusit o premiera in istoria postde­cembrista: sa rastoarne un Cabinet prin motiune de cenzura. Lupta politica a fost castigata, insa dupa ea au ramas multe ruine.

4 afișări
Imaginea articolului Toti in Opozitie cu tara

Toti in Opozitie cu tara

Primul e Guvernul, care in prag de alegeri, de iarna grea si de recesiune, nu functioneaza. Al doilea e Bugetul, care trebuia depus cel tarziu maine la Parlament si care a ramas in aer. Al treilea e acordul cu FMI de care depind transele cu bani care salveaza leul si economia de la un co­laps. Si acesta este pe muchie de cutit in acest moment. In vreme ce 254 de politicieni, care au votat pentru rastur­narea lui Boc, jubileaza, specialistii in economie, in frunte cu re­prezentantul FMI Tonny Lybek, sunt foarte ingrijorati.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici