Traian Băsescu a plâns din nou în direct

La patru ani de la prima izbucnire în lacrimi televizată cu care s-a lansat în cursa pentru Cotroceni, Băsescu a plâns din nou în direct, într-un interviu la Radio România Actualităţi.

1 afișare
Imaginea articolului Traian Băsescu a plâns din nou în direct

Traian Băsescu a plâns din nou în direct

Momentul uşor de sesizat de ascultători a fost confirmat şi de cei prezenţi în radio. Şeful statului şi-a pierdut glasul în timp ce amintea de ordinul dat de generalul Ion Antonescu armatei în mai 1941, în războiul împotriva URSS. Şi-a revenit însă repede. Întrebat despre adversari, Băsescu şi-a făcut, amuzat, autocritica. „Uneori eu reuşesc să fiu un adversar redutabil al lui Traian Băsescu. Ştiţi, prin comportament“, a spus el.„Pe vremea când ne era greu aşteptam cu speranţă informaţii şi veşti de la Radio România“, a început el pledoaria pentru recunoştinţa pe care românii o datorează radioului public la 80 de ani de la prima emisie. „La Radio România s-a auzit... (pauză lungă - n.r.)... «Soldaţi români, vă ordon: treceţi Prutul»... (pauză, lacrimi - n.r.)“, a continuat el, gâtuit de emoţie. „Aici s-au auzit... primele voci ale Revoluţiei... Pentru Radio România nu poţi avea decât recunoştinţă. Şi atât“, a încheiat Băsescu, cu voce tremurândă.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici