Transformarea spitalelor în cămine pentru vârstnici - o ţeapă pentru autorităţile locale

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, declara la finalul şedinţei de guvern de săptămåna trecută că ministerul pe care îl conduce „are bani asiguraţi în totalitate pentru toate spitalele care doresc să se transforme în cămine pentru persoane vårstnice“.

4 afișări
Imaginea articolului Transformarea spitalelor în cămine pentru vârstnici - o ţeapă pentru autorităţile locale

Transformarea spitalelor în cămine pentru vârstnici - o ţeapă pentru autorităţile locale

"În următoarele luni să vă putem prezenta primele cămine dotate şi funcţionale la nivel european, din cele care s-au transformat în cămine pentru că ne vom implica pentru susţinerea fiecărui cămin în parte", a ţinut să precizeze ministrul. Ce nu spune ministrul Muncii este că programul numit pompos "Dezvoltarea reţelei naţionale de cămine pentru persoanele vårstnice" este de fapt o ţeapă pentru autorităţile locale.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici