Tranzacţiile eşuate îţi pot goli cardul!

Sistemele informatice ale băncilor pot genera, uneori, tranzacţii eşuate fie la plata prin card (direct la comerciant), fie la retragerea de numerar (de la bancomat). Aceste erori intră în categoria celor mai elegante „ţepe" pe care băncile le dau clienţilor.

4 afișări
Imaginea articolului Tranzacţiile eşuate îţi pot goli cardul!

Tranzacţiile eşuate îţi pot goli cardul!

Puţini dintre posesorii de carduri ştiu că sumele aferente tranzacţiilor eşuate sunt blocate, iar dacă nu sesizează banca într-un anumit interval de timp, banii nu mai pot fi recuperaţi.Practic, clienţii pot ajunge să îmbogăţească banca sau comerciantul în urma tranzacţiilor eşuate, dar şi a lipsei de informare.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici