Trei bombe peste asasinatul de la Braşov

Dosarul dublului asasinat de la Braşov ridică trei uriaşe probleme: 1.doi martori susţin că Serghei Gorbunov era în altă parte când s-a comis fapta; 2.poliţia pare să fi prelucrat portretul-robot după poza „principalului suspect“; 3.procurorul care l-a făcut scăpat e cercetat de DNA pentru corupţie.

5 afișări
Imaginea articolului Trei bombe peste asasinatul de la Braşov

Trei bombe peste asasinatul de la Braşov

Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul dublului asasinat petrecut la Braşov, era la o sală de sport şi se antrena în momentul producerii atacului, susţin două persoane contactate de Coti­dia­nul. Ninel Ianculescu, directorul unei firme de pază şi protecţie şi antrenor la o sală de sport, a declarat ieri, în exclusivitate pentru Cotidianul, că, în momentul producerii dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Braşov, Serghei Gorbunov, principalul suspect al poliţiei în acest caz, se afla într-o sală de sport şi se antrena.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici