Tribunalul: Dan Diaconescu, liderul unei grupări de crimă organizată

Tribunalul Bucureşti susţine că patronul OTV trebuia inculpat pentru o faptă mult mai gravă decât şantajul, iar procurorul DNA care a instrumentat dosarul ar fi trebuit să pună în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunea de constituire a unui grup de criminalitate organizată. Instanţa a motivat că existau indicii suficiente care susţineau această acuzaţie. Şi totuşi, l-au eliberat.

5 afișări
Imaginea articolului Tribunalul: Dan Diaconescu, liderul unei grupări de crimă organizată

Tribunalul: Dan Diaconescu, liderul unei grupări de crimă organizată

În motivarea hotărârii de eliberare din arest a lui Dan Diaconescu pronunţată de Tribunalul Bucureşti la data de 26 iunie, judecătorii au identificat indicii potrivit cărora patronul OTV ar fi conducătorul unei grupări de criminalitate organizată. Potrivit Tribunalului Bucureşti, "ne regăsim în faţa unui grup infracţional organizat, cu o structură bine stabilită, cu roluri foarte clare, atribuţii de conducere având inculpatul Dan Diaconescu, liderul grupării infracţionale şi cu putere de comandă şi control asupra membrilor executanţi".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici