Trică: "Mîine vin la Craiova să negociez cu Adrian Mititelu!"

Mijlocaşul de 33 de ani este la un pas de un comeback în Bănie după 10 ani! După ce şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Trică a confirmat pentru craiovamaxima.ro că are o ofertă de la Universitatea şi s-a arătat încrezător că transferul se va face.

5 afișări
Imaginea articolului Trică: "Mîine vin la Craiova să negociez cu Adrian Mititelu!"

Trică: "Mîine vin la Craiova să negociez cu Adrian Mititelu!"

"În acest moment, Craiova este prioritatea mea numărul unu! Cred că voi fi primit bine de suporterii olteni, nu vă de ce să nu fie aşa", a declarat Eugen Trică.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici