Trotuare de lux trase pe mirişte

Vile splendide mustind de bunăstare şi zone unde costul unui metru pătrat de pământ atinge şi 1.500 de euro. Nu, nu ne aflăm într-o staţiune de fiţe de pe Riviera Franceză, ci în Voluntari, la un pas de Capitală. Autorităţile locale au ridicat localitatea la rang de oraş în 2004, deşi nu îndeplinea condiţiile necesare, iar acum se zbat să ţină pasul cu faima pe care ei înşişi au creat-o locului.

1 afișare
Imaginea articolului Trotuare de lux trase pe mirişte

Trotuare de lux trase pe mirişte

Voluntariul este o localitate clar delimitată pe harta statutului social. De-o parte se află Voluntariul vechi, zonă ce păstrează un pronunţat aspect de comună, iar de celaltă parte, despărţite de un câmp mlăştinos, se află Pipera – locul inaccesibil omului care munceşte pentru salariul mediu pe economie. Între ele se întinde un pustiu întrerupt din loc în loc de pâlcuri de vile, stinghere şi neumbrite de vreun copăcel, de parcă s-ar fi înălţat din nimic în buricul Bărăganului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici