TURCU: "VOR VENI POATE UN JUCATOR SAU DOI"

Vicepresedintele dinamovist, Vasile Turcu, a declarat, joi, cu ocazia Galei Sportului Dinamovist, ca lotul va fi intarit cu unul sau doi jucatori in pauza competitionala. "Tot lotul va fi luat in pregatiri iar usa de plecari este inchisa definitiv in afara de 2-3 jucatori care nu au intrat in vederile lui Cornel Dinu pentru retur. In schimb, vor mai veni unul sau doi jucatori si speram sa ne indeplinim cele doua obiective: Cupa Romaniei si un loc de cupele europene" , a declarat oficialul dinamovist care a adaugat ca directorul tehnic Cornel Dinu a prezentat in fata actionarilor programul de pregatire.

1 afișare
Imaginea articolului TURCU: "VOR VENI POATE UN JUCATOR SAU DOI"

TURCU: "VOR VENI POATE UN JUCATOR SAU DOI"

Turcu a infirmat, de asemenea, posibilele plecari ale jucatorilor Ianis Zicu si Cristi Pulhac la Steaua si, respectiv, Poli Timisoara "Zicu e la Dinamo de la 13 ani iar chestiunea cu plecarea la Steaua a fost o gluma aruncata probabil de vreun stelist. Cu Pulhac, sa fim seriosi, e cel mai valoros fundas stanga din Romania si va pleca doar in strainatate daca va fi cazul", a conchis Turcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici