Turnatori ordinari in Parlament

"Pintea" si "Martinas" au fost numele conspirative folosite de parlamentarii PSD Florin-Costin Pasla­ru, respectiv Elena Mi­trea, pentru a-si turna colegii la Securitate. Deputatul Paslaru a fost promovat in politica mare de catre ministrul de Interne Dan Nica, iar Mitrea a castigat fotoliul de senator candidand in zona controlata de Viorel Hrebenciuc.

4 afișări
Imaginea articolului Turnatori ordinari in Parlament

Turnatori ordinari in Parlament

Colegiul CNSAS a decis ca dosa­rele celor doi sa ajunga in instanta pentru a se stabili calitatea de colaborator al fostelor structuri represive comuniste. ZIUA va prezinta in exclusivitate legaturile avute de pesedisti cu ofiterii de Securitate. Desi a fost informat despre cazul "Pintea", Mircea Geoana nu a luat nicio pozitie oficiala impotriva deputatului social-democrat.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici