TVA şi cota unică - salvate, bugetarii - sacrificaţi

La doar câteva ore după un discurs fulminant al guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, în care şeful BNR a criticat la scenă deschisă prestaţia Guvernului, preşedintele ţării a anunţat, aseară, măsuri ce par incredibil de dure prin care va ajusta cheltuielile publice.

5 afișări
Imaginea articolului TVA şi cota unică - salvate, bugetarii - sacrificaţi

TVA şi cota unică - salvate, bugetarii - sacrificaţi

Dimineaţa, puţin după orele 11.00, Isărescu arăta, într-o conferinţă de presă, că "există o rezistenţă politică majoră în faţa necesităţii de a scădea cheltuielile publice" şi, mai mult, "în timp ce sectorul privat şi-a ajustat decalajele, statul şi-a mărit deficitele".

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici