Udrea sfidează Parlamentul European

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a sfidat ieri Parlamentul European prin faptul că nu s-a prezentat la audierile din Comisia pentru Dezvoltare Regională a forului legislativ de la Bruxelles, în schimb l-a trimis pe secretarul de stat Răzvan Murgeanu să dea piept cu criticile europarlamentarilor din toate ţările membre care ne reproşează rata mică de absorbţie a fondurilor europene din ţara noastră.

3 afișări

Mai mulţi eurodeputaţi au considerat inacceptabilă aceasta jignire adusă de ministrul Elena Udrea şi au solicitat amânarea dezbaterii raportului privind vizita delegaţiei PE în Romania.Ca urmare, europarlamentarul liberal, Ramona Mănescu a solicitat demisia Elenei Udrea:"Doamna ministru, Elena Udrea, nu a binevoit să vină, astazi, în faţa Comisiei pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European, deşi a fost invitată special, pentru a prezenta strategia guvernului Boc în vederea îmbunătăţirii absorbţiei fondurilor europene, capitol la care Romania este codaşă.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici