Ultima variantă a Codului Muncii inflamează sindicatele

Guvernul Boc a finalizat ieri noul Cod al Muncii pe care îşi va asuma răs­punderea în Parlament pe 8 martie. Un proiect prin care guvernanţii îşi propun să flexibilizeze piaţa mun­cii şi să-i scape pe români de menta­li­tatea de dinainte de ’89 cum că locul de muncă trebuie să fie stabil şi garantat zeci de ani.

2 afișări
Imaginea articolului Ultima variantă a Codului Muncii inflamează sindicatele

Ultima variantă a Codului Muncii inflamează sindicatele

Nu, guvernanţii nu mai vor ca românii să angajeze credi­te pe toată viaţa ca să-şi cumpere o casă, tot pentru toată viaţa, într-un oraş în care să muncească până ies la pen­sie. Ei vor să se întâmple ca la ame­ricani, unde oamenii merg spre un loc de muncă, şi nu in­vers. Cu alte cu­vinte, românii să um­ble din oraş în oraş pentru a-şi găsi cel mai bun şi cel mai bine plătit loc de mun­că, chiar dacă asta înseamnă a sta cu chirie.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici