Ultimatum pentru votul uninominal

Preşedintele Traian Băsescu a dat un ultimatum Parlamentului. Dacă proiectul privind introducerea votului uninominal nu va fi adoptat în mai puţin de şapte zile, până la 22 octombrie, şeful statului va declanşa procedurile privind organizarea unui referendum.

1 afișare
Băsescu le-a amintit liderilor partidelor parlamentare de angajamentul pe care şi l-au luat şi care prevedea că proiectul electoral să fie trimis spre promulgare la începutul sesiunii parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici