Ultimul drum al Patriarhului Teoctist

condus, ieri, pe ultimul drum, de aproximativ 8.000 de persoane, multe dintre acestea, insa, au fost tinute la distanta de catre fortele de ordine. Inca de la primele ore ale diminetii, mii de credinciosi s-au adunat pe Dealul Mitropoliei pentru a participa la slujba de inmormintare a Patriarhului Teoctist.

1 afișare
Imaginea articolului Ultimul drum al Patriarhului Teoctist

Ultimul drum al Patriarhului Teoctist

Nu s-au inregistrat evenimente deosebite, insa cadrele medicale ale Jandarmeriei au acordat asistenta pentru peste 2.000 de oameni care aveau nevoie de apa sau de ingrijire medicala de specialitate. Bineinteles, politicienii nu au lipsit nici ieri, ei avind parte, ca si zilele trecute, de tratament preferential.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici