Ultimul jucător din echipa UEFAntastică pleacă de la Steaua! Bănel va avea un salariu de două ori mai mare

Din 2005 în tricoul roş‑albastru, Bănel Nicoliţă (foto) pare în sfârşit că va prinde un contract în străinătate. În această vară, mai multe echipe s-au interesat de serviciile mijlocaşului, însă turcii s-au dovedit a fi cei mai prompţi.

8 afișări
Imaginea articolului Ultimul jucător din echipa UEFAntastică pleacă de la Steaua! Bănel va avea un salariu de două ori mai mare

Ultimul jucător din echipa UEFAntastică pleacă de la Steaua! Bănel va avea un salariu de două ori mai mare

Samsunspor, formaţie care a promovat în acest an în prima ligă din "Ţara Semilunei", oferă steliştilor 700.000 de euro în schimbul lui Nicoliţă. Fotbalistul de 26 de ani va semna un contract pe trei sezoane şi va primi aproximativ 300.000 de euro anual.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici