Un bancher turc in spatele celei mai mari investitii din sanatate

Un grup de investitori format din doi turci si trei austrieci au in plan sa deruleze cel mai mare proiect de pe piata serviciilor medicale private din Romania, estimat la peste 130 mil. euro.

14 afișări
Imaginea articolului Un bancher turc in spatele celei mai mari investitii din sanatate

Un bancher turc in spatele celei mai mari investitii din sanatate

Unul dintre actionarii companiei International Diagnostic Center, prin care se va derula investitia este Utku Ogrendil (34 de ani), directorul de retail din cadrul Credit Europe Bank Romania, subsidiara locala a bancii cu capital turcesc.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici