Un englez despre Dacia: „N-aş da-o pentru nimic în lume!”

Stuart Martin, un englez stabilit în Germania, explică succesul mărcii româneşti: maşina ţine ritmul pe autostradă şi n-a cerut nici măcar un bec nou până la 30.000 de kilometri.

6 afișări
Imaginea articolului Un englez despre Dacia: „N-aş da-o pentru nimic în lume!”

Un englez despre Dacia: „N-aş da-o pentru nimic în lume!”

Un Logan aşteaptă într-o parcare din Germania, lângă maşini cu pretenţii. „Şi n-arată rău deloc”, e de părere englezul Stuart Martin (57 de ani), un adevărat „devorator” de maşini, stabilit în Germania în anii ’70. Zâmbeşte de lângă prima sa maşină românească, într-o fotografie de vacanţă. „E o maşină foarte bună şi ieftină, pe care o am de două luni. Am mers deja cu ea până în Marea Britanie şi a consumat 6,4 litri de benzină la suta de kilometri, ceea ce e foarte bine pentru o maşină în care încap cinci persoane, cu mult spaţiu în spate. Şi cu un portbagaj imens”, după cum zicea în explicaţia alăturată fotografiei, pe blogul dedicat de Stuart noii sale achiziţii, în august 2006.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici