Un fond polonez ofera 60 mil. euro pentru Simcor

Proprietarii grupului de firme Simcor din Oradea, unul dintre cei mai mari producatori de BCA si de materiale de constructii din Romania, sunt in discutii avansate pentru vanzarea businessului cu un investitor care este deja prezent pe piata, valoarea tranzactiei ce ar putea fi incheiata in perioada urmatoare fiind estimata in jurul valorii de 60 mil. euro, sustin surse apropiate afacerii.

4 afișări
Imaginea articolului Un fond polonez ofera 60 mil. euro pentru Simcor

Un fond polonez ofera 60 mil. euro pentru Simcor

Potrivit surselor citate, compania Enterprise Investors, care administreaza fondul de investitii Polish Enterprise Fund si care are in portofoliu afacerea cu BCA Macon.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici