Un fost director TBI si seful Omniasig, in spatele preluarii Clal

Afacerea din asigurari Clal Romania a fost vanduta de catre compania-mama din Israel unui grup de investitori locali, pentru 500.000 de euro, potrivit unui comunicat al Clal Asigurari-Reasigurari Romania.

2 afișări
Imaginea articolului Un fost director TBI si seful Omniasig, in spatele preluarii Clal

Un fost director TBI si seful Omniasig, in spatele preluarii Clal

Din grupul de investitori fac parte Efraim Naimer, fostul sef al TBI Financial Services, si Constantin Toma, seful Omniasig, companie cumparata acum patru ani de la TBI de catre actualul proprietar, grupul austriac Vienna Insurance Group.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici