Un libanez a cistigat marele premiu

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost cistigat de un om de afaceri, cetatean român de origine straina, de profesie economist, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, Liliana Ghervasuc, directorul institutiei. Contactata de "7Plus", Liliana Ghervasuc a precizat ca marele cistigator este un prosper om de afaceri, care traieste in România de 14 ani. Chiar daca directorul loteriei n-a vrut sa dezvalui nationalitatea norocosului cistigator, reporterii nostrii au aflat ca acesta este de origine libaneza.

1 afișare
Imaginea articolului Un libanez a cistigat marele premiu

Un libanez a cistigat marele premiu

El s-a prezentat ieri, in jurul prinzului, la sediul Loteriei Române, de unde si-a ridicat cecul in valoare de 35 milioane de lei noi. Cistigatorul marelui premiu, in virsta de aproximativ 50 de ani, este casatorit, are doi copii - un baiat si o fata si locuieste in zona Baba Novac din Capitala, iar in momentul in care a incasat cecul, el i-a multumit lui Alah. Loteria nu a dat mai multe detalii despre identitatea lui, deoarece s-a semnat un contract de confidentialitate. In schimb, cistigatorul a promis ca, in cazul in care presa nu-l va hartui, o sa-si decline, la un moment dat, identitatea. Prin intermediul sefei Loteriei, am aflat ca, in ciuda faptului ca afacerile ii merg foarte bine, cel care a cistigat peste 9 milioane de euro este un om foarte modest, care a afirmat ca "indiferent ce se intimpla, banii nu te fac superior".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici