Un manager de 360 mil. € isi face bagajele de plecare

Adrian Baicusi, romanul de 44 de ani care conduce operatiunile concernului german Siemens in Romania, va parasi firma la finele lunii septembrie, la incheierea anului fiscal, au declarat surse din cadrul companiei.

1 afișare
Imaginea articolului Un manager de 360 mil. € isi face bagajele de plecare

Un manager de 360 mil. € isi face bagajele de plecare

Sub conducerea lui Baicusi, Siemens si-a dublat, in cinci ani, veniturile, de la 180 mil. euro la 360 mil. euro, iar numarul de angajati a crescut de 4,5 ori, de la 830 la 3.700, pe fondul unei puternice expansiuni a portofoliului de afaceri.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici