Un metru de autostradă contra a 33 de bugetari

Între 45 şi 60 de milioane de euro lunar - la atât se ridică economia statului dacă guvernul ar decide să taie nodul gordian şi să concedieze între 75.000 şi 100.000 de bugetari.

5 afișări
Imaginea articolului Un metru de autostradă contra a 33 de bugetari

Un metru de autostradă contra a 33 de bugetari

Astfel, cu banii economisiţi, statul ar putea construi lunar între 2 şi 3 km de autostradă, iar într-un an până la 36 km, luând în calcul costul pe un kilometru, care ajunge la circa 20 de milioane de euro, conform datelor Ministerului Transporturilor.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici