Un şofer şi o dansatoare, investigatori sub acoperire la Moraviţa

Descinderile procurorilor şi ofiţerilor anticorupţie în punctul de frontieră cu Serbia, de la Moraviţa, au dus marţi la reţinerea a 53 de ofiţeri şi subofiţeri de la poliţia de frontieră şi 27 de vameşi, toţi acuzaţi de corupţie şi de trafic cu ţigări. O mare parte dintre ei au fost transportaţi la sediul DNA Bucureşti, unde vor fi audiaţi de procurori.

3 afișări
Imaginea articolului Un şofer şi o dansatoare, investigatori sub acoperire la Moraviţa

Un şofer şi o dansatoare, investigatori sub acoperire la Moraviţa

Dintre poliţiştii de frontieră reţinuţi, 44 sunt de la vama cu sârbii, 9 de la Sectorele Cruceni şi Deta, ale poliţiei de frontieră, iar unul dintre lucrătorii vamali a fost dat în urmărire generală pentru că nu a fost găsit de către achetatori.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici