Un turneu fără câştig concret

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, ieri, la Piteşti, că turneul diplomatic al preşedintelui Traian Băsescu în Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan, Georgia şi Turcia este un demers care nu aduce niciun câştig concret pentru România.

1 afișare
Imaginea articolului Un turneu fără câştig concret

Un turneu fără câştig concret

"Eu cred că nu este rea o astfel de acţiune, dar speram ca această acţiune să fie bine pregătită din timp şi să aibă în spate şi un mesaj pus de acord cu ţările membre ale Uniunii Europene. În realitate, această acţiune, care, după părerea mea, este şi una de imagine, nu rezolvă problema din Georgia. Este practic o vizită informală, de consultare", a afirmat Văcăroiu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici