Unde sunt apartamentele de super-lux?

În ultimii trei ani preţurile locuinţelor s-au modificat atât în rândul imobilelor pentru clasa medie, cât şi cele pentru oamenii cu bani şi pretenţii. Curierul Naţional a realizat un top 10 al celor mai scumpe apartamente din Bucureşti pe baza ofertelor de pe site-urile imobiliare.ro, anunturiparticulari.ro şi titirez.ro.

4 afișări
Imaginea articolului Unde sunt apartamentele de super-lux?

Unde sunt apartamentele de super-lux?

În urma întocmirii acestui top am observat că cele mai scumpe apartamente se găsesc în Bucureşti cu preţuri între 1.900.000 de euro şi 600.000 de euro, mai exact în zona de Nord (Herăstrău, Primăverii, Kiseleff - Charles de Gaulle, Piaţa Domenii).

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici