Uriasii din India!

Recentele activitati de explorare din nordul Indiei au scos la iveala scheletul unei fiinte umane de dimensiuni fenomenale, informeaza AMOS News. Aceasta regiune, situata in desertul indian, se numeste Empty Quarter (Patratul Gol). Descoperirea apartine echipei National Geographic (divizia din India), care a apelat la ajutorul armatei indiene, deoarece zona respectiva se afla sub jurisdictia armatei.

5 afișări
Echipa, formata din experti arheologi, a descoperit, totodata, o serie de tablite cu inscriptii, care demonstreaza ca Zeii din mitologia indiana, Brahma, au creat oameni de dimensiuni fenomenale cum nu mai fusesera creati pâna atunci. Potrivit AMOS News, oamenii din perioada mitologica indiana erau foarte înalti, mari si atât de puternici încât puteau scoate un copac din radacini, doar cu ajutorul bratelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici