Video "Urzica de presă" cu Kiki Vasilescu

In editia de azi, “Urzica de presa” observa ca Tariceanu viseaza la internet pentru tarani, venind sa anticipeze nevoia lui Gheorghe de a-i trimite peste gard email-uri de amor Lenei care da tarate la pasari in ograda vecina. In acelasi timp, criza de pe piata auto e pseudo-explicata in ziarele economice de azi prin migrarea consumatorilor catre automobilele de lux, lucru care ne arata ca analistii economici au mai putine notiuni economice decat jucatorii de la Caritas. Despre alte multe subiecte in “Urzica de presa” din 11 iulie.

6 afișări

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei foarte ocupati care nu-si permit pauze mai lungi de 10 minute. Urzica de presa” este prima emisiune zilnica (apare de luni pana vineri la ora 13) difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici