Vacanţă de criză: Românii petrec la Saint Tropez cu şampanie la sticluţă

Spre deosebire de românii care eşuează vara pe litoralul Mării Negre, unde se confruntă cu aceleaşi neajunsuri de ani şi ani, crema conaţionalilor noştri, care servesc ultravioletele pe exclusivista plajă de la Saint Tropez, a fost nevoită să-şi schimbe programul din mers.

15 afișări
Imaginea articolului Vacanţă de criză: Românii petrec la Saint Tropez cu şampanie la sticluţă

Vacanţă de criză: Românii petrec la Saint Tropez cu şampanie la sticluţă

Şi asta din cauză că deja tradiţionala petrecere organizată, anual, de Dan Fischer, pe data de 3 august, pentru iubita sa Connie, nu a mai avut loc. Confruntată cu acest "impas" de debut, inventivitatea românească şi-a făcut imediat simţită prezenţa.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici