Vacanta la Milano

Povestea de iubire dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc continua in ciuda tuturor celor care nu vedeau cu ochi buni relatia dintre cei doi. Baiatului lui Viorel Hrebenciuc, eminenta cenusie a PSD, nu-i place deloc sa iasa in fata si nici sa vorbeasca foarte mult despre el si relatia cu Elena. Are calitati dovedite de om de afaceri, a terminat ASE-ul cu brio. Este asistent universitar, dar se ocupa cu succes si de business.

1 afișare
Imaginea articolului Vacanta la Milano

Vacanta la Milano

Are intentii serioase in ceea ce o priveste pe femeia din viata sa. A demonstrat ca e indragostit cu adevarat de Elena si i-a fost aproape cind acesteia i-a fost greu, o sprijina in tot ceea ce face si are incredere in ea. De mai multe ori, presa a dat ca sigura casatoria lor, dar amorezii nu au comentat in niciun fel cind va avea loc evenimentul. Dupa ce se vor intoarce de la Paris, unde vor pleca in urmatoarea perioada, Viorel Hrebenciuc le va face cadou celor doi indragostiti o excursie de citeva zile la Milano, in Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici