Vanghelie o propune pe Elodia prim-ministru

Edilul PSD al Sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie, a dat ieri replica afirmaţiilor făcute de şeful statului, Traian Băsescu, la adresa liderului PSD, Mircea Geoană. Băsescu i-a transmis lui Geoană că nu va fi premier cât timp el va fi şeful statului. Mai mult, preşedintele a arătat că nici după 2008, Geoană nu ar putea fi numit prim-ministru: „Să nu-şi facă iluzii că va fi vreodată prim-ministru (...) în condiţiile în care se arată dezinteresat de un program de o importanţă extraordinară”.

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie o propune pe Elodia prim-ministru

Vanghelie o propune pe Elodia prim-ministru

Preşedintele PSD Bucureşti a declarat că formaţiunea sa politică îl aşteaptă pe Băsescu să spună pe cine vrea premier, sugerându-i şi nişte candidaţi: Elodia sau Ana Cosânzeana – chiar aşa, Ana, nu Ileana. „Dacă doreşte preşedintele României cu PD să conducă România, să ne spună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici