Vecinii Raduleascai scot bani din divort

Se pare ca poti face bani frumosi doar daca esti vecinul unei vedete. Totul e sa ai imaginatie si un dram de tupeu. In plus, daca iti pica plocon din cer si un frumos divort, cum tocmai a fost cazul Mihaelei Radulescu, te-ai imbogatit fara efort.

3 afișări
Imaginea articolului Vecinii Raduleascai scot bani din divort

Vecinii Raduleascai scot bani din divort

Cam asta se poate spune despre vecinii de peste drum de vila din Izvorani in care locuiesc vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, sotul ei, Elan Schwartzenberg, si pustiul rezultat in urma mariajului ce a durat 4 ani, Ayan.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici