Verdict: cheltuieli ilegale Finanţele o pun la zid pe Udrea

Ministerul Finanţelor dă o lovitură dură Elenei Udrea, ministrul Turismului. Un document intrat în posesia Jurnalului Naţional cataloghează drept „fără baza legală“ o serie de cheltuieli efectuate de Ministerul Turismului în special la capitolul publicitate.

4 afișări
Imaginea articolului Verdict: cheltuieli ilegale Finanţele o pun la zid pe Udrea

Verdict: cheltuieli ilegale Finanţele o pun la zid pe Udrea

Acest document cuprinde raportările făcute către Ministerul Finanţelor până la 14 august de Ministerul Turismului, deci cele mai recente.Ele au stat la baza informaţiilor şi precizărilor făcute de instituţia Fiscului către Comisia Udrea care investighează cheltuielile făcute din bani publici de Ministerul Turismului.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici