Vicepreşedintele SUA a luat apă în ţara lui Dorel

Cabinetul Boc, guvernul marilor investiţii s-a "înecat" ieri chiar la unul dintre obiectivele de infrastructură intens promovate ca un succes al actualei echipe de miniştri: Pasajul Băneasa.

4 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele SUA a luat apă în ţara lui Dorel

Vicepreşedintele SUA a luat apă în ţara lui Dorel

Ceasul negru a făcut ca numai cu câteva minute înainte să apară premierul demis Emil Boc şi ministrul Transporturilor Radu Berceanu să verifice stadiul lucrărilor, un muncitor zelos de la firma care lucrează la pasaj a "secerat" o conductă de apă.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici