Victor Velişcu, mâna dreaptă a lui Timofte şi Vîntu, l-a „lucrat“ pe Gică Popescu

Scandalul din jurul lui Gigă Popescu a fost provocat de un turnător de tip nou, un aşa-zis cercetător la CNSAS clonat din celulele putregăite ale lui Marius Oprea, pe nume Mihail Bumbeş, membru al unei organizaţii de miliţieni de pripas.

19 afișări
Imaginea articolului Victor Velişcu, mâna dreaptă a lui Timofte şi Vîntu, l-a „lucrat“ pe Gică Popescu

Victor Velişcu, mâna dreaptă a lui Timofte şi Vîntu, l-a „lucrat“ pe Gică Popescu

Fostul internaţional Gică Popescu a depus o cerere la CNSAS să îi ia în discuţie dosarul şi să decidă dacă există indicii că a colaborat cu Securitatea, după ce a contestat public autenticitatea notelor „răsuflate“ de Bumbeş unei anumite părţi a presei, în contextul în care interesul legat de Gigă Popescu se reactivase datorită intenţiei sale de a candida la şefia FRF. Cuibul de viespi al fosţilor miliţieni şi securişti s-a reactivat imediat şi astfel a apărut pe piaţă“ afacerea Gigă Popescu.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici