Videanu anunţă concursul: ”Găsiţi-mi averea nedeclarată şi o donez! Nu am mai mult de 1 mil. euro”

Adriean Videanu lansează un concurs naţional: "Dacă cineva poate demonstra că am un leu în plus faţă de ceea ce este în declaraţia de avere, donez tot, oricui din această ţară".

2 afișări
Imaginea articolului Videanu anunţă concursul: ”Găsiţi-mi averea nedeclarată şi o donez! Nu am mai mult de 1 mil. euro”

Videanu anunţă concursul: ”Găsiţi-mi averea nedeclarată şi o donez! Nu am mai mult de 1 mil. euro”

Declaraţia vine în contextul sumelor vehiculate că le-ar deţine unul dintre cei mai bogaţi miniştri ai celui mai înstărit guvern din ultimii 20 de ani. "Toţi spun: Videanu are 200 de milioane de euro. Nu am nici măcar un milion de euro", susţine ministrul Economiei.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici