Videanu dă banii Primăriei pe „locuinţe sociale“ cu piscină şi aer condiţionat

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, cumpără pentru amărâţi locuinţe sociale cu piscine şi parcări, în cartiere rezidenţiale. Preţul de ofertă al unui apartament cu două camere sare de 110.000 de euro, iar al unuia cu trei camere ajunge la 140.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu dă banii Primăriei pe „locuinţe sociale“ cu piscină şi aer condiţionat

Videanu dă banii Primăriei pe „locuinţe sociale“ cu piscină şi aer condiţionat

 În total, pe 186 de “locuinţe sociale sau de necesitate”, primarul Videanu sparge 19 milioane de euro. “Nu vreau să transform Bucureştiul într-un oraş social, ci să cresc standardul de viaţă. Bucureştiul are nevoie de un anumit standard de viaţă, iar eu mă voi opune permanent ideii de construire de locuinţe sociale în Bucureşti”, a explicat primarul general al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici