Videanu devine cel mai important jucator din business

Adriean Videanu, ministrul economiei, a devenit peste noapte cel mai important jucator din business, dupa ce guvernul Boc a decis transferul catre Ministerul Economiei de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a participatiilor statului detinute la peste 40 de companii, cedate catre aceasta institutie in 2006.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu devine cel mai important jucator din business

Videanu devine cel mai important jucator din business

Printre cele mai importante companii care vor fi preluate de Ministerul Economiei se numara Petrom, Distrigaz Sud, Electrica SA, Avioane Craiova si complexurile energetice de la Turceni, Rovinari si Craiova. Electrica SA si complexurile energetice din Oltenia urmau sa faca parte din Compania Energetica Nationala (CEN), proiect anuntat anul trecut, care a fost criticat cu vehementa de Partidul Democrat-Liberal (PD-L) in 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici