Viitorul României sună groaznic în scrisoarea lui Tăriceanu către Băsescu

Analiza lui Tăriceanu, neluată în seamă de Băsescu înainte de a promulga „legea Pandorei“, prevesteşte numai nenorociri: şomaj, inflaţie de două cifre, distrugerea balanţei comerciale şi dezastru bugetar.

7 afișări
Imaginea articolului Viitorul României sună groaznic în scrisoarea lui Tăriceanu către Băsescu

Viitorul României sună groaznic în scrisoarea lui Tăriceanu către Băsescu

Creşterea salariilor profesorilor înseamnă sporirea remuneraţiilor tuturor bugetarilor, în aceeaşi măsură, consecinţele imediate fiind dublarea salariilor bugetarilor faţă de angajaţii din sectorul privat, creşterea importurilor cu cinci miliarde de euro, întoarcerea la inflaţia cu două cifre, 300.000 de oameni trimişi în şomaj şi un deficit bugetar excesiv. Aşa arată scrisoarea trimisă de premierul Tăriceanu preşedintelui Băsescu, înainte ca acesta să promulge legea care măreşte salariile profesorilor cu 50%.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici