Viitura electorala: 362.000 de candidati la alegerile locale

Cei 362.061 de candidati din toata tara (membri ai celor 44 de partide si aliante inscrise in cursa sau independenti) vor mai avea la dispozitie ziua de astazi si noaptea de vineri spre sambata pentru a-si cuceri electoratul.

1 afișare
Imaginea articolului Viitura electorala: 362.000 de candidati la alegerile locale

Viitura electorala: 362.000 de candidati la alegerile locale

Duminica, ei vor sustine examenul final, in fata a circa 18,3 milioane de potentiali electori, inscrisi pe listele de vot. Dintre cei 362.061 de candidati aflati in scriptele Biroului Electoral Central, 19.157 de persoane se lupta pentru primarii, 18.878 vor posturi in consiliile judetene, iar 324.026 se bat pentru consiliile locale.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici