VINE MULTESCU?

Dupa ce administratorul delegat, Cornel Dinu, a refuzat sa preia frâiele echipei, actionarii dinamovisti au început cautarile pentru gasirea de urgenta a unui tehnician cu care Dinamo sa înceapa sezonul de primavara. Primul nume: Gheorghe Multescu. Acesta s-a întâlnit aseara cu presedintele Consiliului de Administratie al ros-albilor, Nicolae Badea, dar si cu vicepresedintele Vasile Turcu, care a sosit din Antalya, de urgenta, tocmai pentru a fi prezent la masa tratativelor.

1 afișare
Imaginea articolului VINE MULTESCU?

VINE MULTESCU?

In urma discutiilor sunt sanse ca Multescu sa fie numit în functia de director tehnic. Astfel, în aceste zile ar urma ca Multescu sa-si preia atributiile, în timp ce “Tântarul” ar deveni, neoficial, antrenor secund. Asta deoarece în organigrama clubului el va figura, în continuare, ca “principal”. Inainte ca Multescu sa-si dea acordul, conducatorii din “Stefan cel Mare” aveau pregatita ca varianta de rezerva aducerea lui Cristiano Bergodi, însa italianul nu este pe placul tuturor actionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici