Visul american

Incepand de ieri la ora pranzului (ora 19 in Romania), SUA au intrat in epoca Obama, presedintele-ales fiind investit oficial dupa o festivitate ca-n povesti, de trei zile si trei nopti. Pentru milioanele de americani adunati special pentru eveniment in Washington DC, temperaturile sub zero grade, imbulzeala infernala si preturile uriase ale biletelor pentru diferitele evenimente n-au contat.

1 afișare
Imaginea articolului Visul american

Visul american

Agenda lui Barack Obama pentru ziua de luni, dedicata lui Martin Luther King jr., a inceput la un spital al veteranilor din Washington, unde presedintele a stat de vorba cu 14 soldati raniti in razboaiele din Afghanistan si Irak. Urmarit non-stop de camerele de televiziune (o companie de cablu chiar a lansat postul "Obama"), cel de-al 44-lea presedinte american si-a suflecat apoi manecile, la propriu, si a ajutat un grup de adoles­centi sa renoveze un adapost pentru tinerii fara locuinta, dand un exemplu de ziua lui King, in mod traditional dedicata activitatilor de voluntariat.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici